דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/07/2007 | 20:39 | מאת: רונית

אני סובלת מדלקת חניכיים כבר מזה זמן וכל מה שאני מנסה לעשות אינו עוזר,כל בוקר אני רואה בועה עם מוגלה במיוחד בחלק העליון של החניכיים.אני עוברת ניקוי אבן מידי חצי שנה,אני משתמשת במשחת שיניים שהומלצה ע"י השיננית PARODONTAX ואני מנסה עכשו גם משהו חדש בשםALOEDENT SENSITIVE ,בפורום ראיתי שדברו על משחות עם אוקסיג'ן לפי מה שכתוב במשחות שאני משתמשת לא מופיע אוקסיג'ן.באיזו משחה כן יש אוקסיג'ן?על מה אתה ממליץ?ברצוני לציין שמירב השיניים בפי הם כתרים וגשרים .אני בת 54. אודה על תשובתך

25/07/2007 | 12:55 | מאת:

רונית שלום, ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. לא יעזרו המשחות. את רשימת המומחים לחניכיים תוכלי למצא באתר של האיגוד לחניכיים: www.perio.org.il

30/07/2007 | 11:46 | מאת: שלום

פריודונט יקח אותך לתחום ההתמחות שלו: ניתוח חניכיים, השתלת עצם, השתלות שיניים. טיפול יקר מאוד, אבל הבעייה לזהות מומחה אמיתי ולא שרלטן. שווה ללכת למומחה עם המלצות ממספר מטופלים גם אם הוא יקרן. פתרון אלטרנטיבי הרבה יותר זול לטפל בג'ל אנטיביוטי בשם ELYZOL. הג'ל מוזרק לכיסים אחרי ניקוי ואחר מספר טיפולים המצב משתפר עד כדי פתרון מלא. לפני הטיפול יש להפטר משיניים מתנדנות, הגורם העיקרי לדלקת. אל תנסי פתרונות כמו צ'יפים, הג'ל עובד מצויין אני טופלתי בו. כל רופא שיניים יכול לטפל בג'ל. אין צורך במומחים. הבעייה שכל רופא עובד בשיטות המוכרות לו מבית הספר לרפואה או בהתמחויות, לא כל רופא מוכן לבצע את הטיפול הזה. כיוון שהרופא שטיפל בי חזר לארצה"ב אני מחפש כרגע רופא שמטפל בג'ל, אשמח אם משהו יכול להמליץ על רופא שמטפל בג'ל.