הקשר בין דלקת חניכיים להתקף לב

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/07/2007 | 17:50 | מאת: יניב

ד"ר פרנקנטל שלום, אשמח באם תוכלי לספק לי מידע וקישורים לגבי הקשר בין מחלת חניכיים וטרשת העורקים הכליליים. קראתי לאחרונה שפורסם מחקר שנעשה ב"הדסה" על ידי פרופ' איילה שטבהולץ ופרופ' אוברי סוסקולני מהמחלקה לפריודונטיה, יחד עם ד"ר ישראל גוטסמן ופרופ' חיים לוטן מהמחלקה לקרדיולוגיה. - האם ידוע לך משהו בנושא או שידוע לך היכן נמצא למצוא מידע? http://www.doctors.co.il/xID-5415,xCT-77,xCN-printer,m-Doctors,a-Article.html תודה רבה! יניב

25/07/2007 | 12:31 | מאת:

יניב שלום, תוכל להכנס לאתר של האיגוד לחניכיים ושם למצא מאמרים: www.perio.org.il ולהכנס לסמניה של "לציבור הרחב" וכן בסמניה בצד ימין למטה "לחץ על הגברת המודעות" ולמצא מאמרים נוספים.