פצע בחיך שהולך ומחמיר לאחר שבוע אנטיביוטיקה...

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/07/2007 | 12:25 | מאת: הבת של...

שלום רב, אמי עברה ניתוח חוזר להחלפת טבעת. מאז ועד היום היא סובלת מפצעים במרכז החיך שגדלו והתחברו לאחד גדול כס"מ על ס"מ וחצי במרכז החיך הפצע נהיה לבן, רופא אחד אמר שזו מוגלה, השני אמר שזה תהליך הריפוי, הפצע הלבן כאמור גדל עם הזמן, אמי התחילה אנטיביוטיקה לפני שבוע על דעת עצמה, ורופא שראה אותה למחרת, אמר שטוב שלא חיכתה לו. כעת בצד אחד של החיך הפצע התקלף ומתחת רואים שיש ממש חור, כאילו משהו אכל לה החיך....מראה מפחיד ויותר מפחידה המחשבה אם זה יחמיר? אמרו שזה אפטות, אמרו פצעי לחץ, היא משתמשת בשטיפת פה, שותה יוגורט עיזים, משתדלת ככל שניתן לאכול רק גבינות ויוגרטים (בההתחשב בעובדה שבכל זאת 3-4 שבועות לא אכלה נורמלי בגלל הבעיות עם הטבעת והניתוח הבהול), הרופאים אמרו שזה בוודאות מהתייחסות המרדים (רופא משפחה ו2 רופאי א.א.ג), שלא היה עדין ושם את הטיובה כראה בצורה לוחצת ולא ממוקמת היטב. הניתוח כבר נדחק והיא לא מתייחסת כלל לכאבי ההחלמה, אלא רק לכאבי החיך...האף....הגרון....ושוב החיך, בגלל איך שזה נראה ומרגיש לה, מה עשו לה שם? המנתח כמובן אומר שאין קשר למרדים ושהם עובדים יחד שנים רבות. אנחנו מאוד מודאגים ולחוצים, כבר שוקלים לגשת למיון, יום שבת היום, אשמח לעזרה דחופה ולכל חוו"ד מצידך.

25/07/2007 | 12:19 | מאת:

שלום רב, ממליץ שתפני למחלקה לרפואת הפה בבית חולים הקרוב לביתך.