דחוףףףףףףףף יש לי התיעצות לפני השתלה בעוד כמה ימים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/07/2007 | 21:10 | מאת: פז

יש לי נסיגת חניכיים חזקה, אני בחורה באמצע שנות ה- 30 בלסת התחתונה הנסיגה מאוד חזקה ומומחה חניכיים המליץ להשתיל לי חתיכת בשר מהלסת העליונה לתחתונה. העניין הוא שהוא לא מבטיח שזה יעזור ויכול להיות שהנסיגה תחזור שוב. ואולי בעתיד עוד כמה שנים השיניים יפלו. נכון להיום זה לא מפריע לי ולא כואב לי אבל אני מפחדת לעשות את ההשתלה וממה שאני קוראת כאן ההשתלה לא עוזרת והנסיגה ממשיכה ועדיין צריך למצוא פתרון. השאלה שלי האם כדאי להתעסק עם זה כרגע ולעשות השתלה כל עוד שזה לא מפריע לי???? אני יודעת שבמקרה הגרוע עוד כמה שנים אני בכל מקרה אצטרך לעשות שיניים תותבות אם יפלו לי השיניים ואני לא רואה מנוס אחר. מה אתם מציעים לי?

08/07/2007 | 21:30 | מאת: דוד

אם תרצי קבלי טיפול טבעי המבטיח לך עצירה מוחלטת של הנסיגה!!! התוצאות הן תוך מס' ימים ,ללא תרופות או ניתוחים והטיפול הינו פשוט ומדהים! נסי ותראי ,, דוד 0528042838

08/07/2007 | 21:57 | מאת: פז

אז מה יעזור לי לעצור את הנסיגה כשהשיניים מקדימה קצת מתנדנדות?

10/07/2007 | 08:54 | מאת: אורית

בהצלחה לכל דרך שתבחרי !!! לדעתי קבלי עוד חוות דעתמרופא ואז תחליטי .. good luck !!!

11/07/2007 | 12:55 | מאת:

פז שלום, למה לחשוב על שיניים תותבות?? היום ניתן למנוע את המחלה, ולא ברור לי למה הוא חושב שהמצב יחזור או לא יעזור?? נסיגת חניכיים לא כואבת אבל צריך לטפל. תוכלי לפנות למומחה לחניכיים לייעוץ נוסף.