ביופסיה בפה- למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/07/2007 | 09:55 | מאת: טל

שלום, שמי טל בת 33. בתחילת השבוע עברתי ביופסיה בפה, בשפה התחתונה. לאחר הביופסיה, באיזור שלקחו לי את חתיכת העור, התנפחה לי מאוד השפה. השפה עדיין נפוחה למרות שעברו כבר 6 ימים. השאלות שלי הן: 1. כמה זמן בערך לוקחת החלמה מביופסיה? ( מפריעה לי מאוד הנפיחות באיזור הפה) 2. רואים שחסרה לי חתיכה על השפה שאני סוגרת את הפה. האם המקום שבו לקחו לי את חתיכת העור ישתקם או שכך זה יישאר? חשוב לי לשמוע ! תודה מראש, טל

11/07/2007 | 12:53 | מאת:

טל שלום, הריפוי בשפה לוקח זמן אבל ברוב הגדול של המקרים ההחלמה יפה ולא נראה סימן.