הקצאת שורשים בזמן היריון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/07/2007 | 19:46 | מאת: שירן

שלום רב, יש לי דלקת חריפה בחניכיים. האם עדיף שלא לבצע הקצאת שורשים בזמן היריון? הם ההרדמה מזיקה לעובר? אם מותר, מתי עדיף לטפל? האם עם סיום השליש הראשון? כמו כן, האם עדיף שלא להשתמש במי פה OXYFRESH בזמן היריון? תודה, שירן

11/07/2007 | 12:40 | מאת:

שירן שלום, מומלץ ורצוי מאוד לעשות ניקויים בזמן ההריון. הזמן הנוח ביותר לטיפול הוא השליש השני אך ניתן לעשות גם בזמנים אחרים. ההרדמה לא מזיקה ומומלץ להשתמש בלידוקאין. לא מומלץ להשתמש בשטיפות פה (לא ידוע אם מותר להשתמש בהריון)