שיני בינה אחוריות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/07/2007 | 12:11 | מאת: ניר לב

שלום רב, יש לי 6 שנים לערך דלקות ונפיחות ב2 שיני הבינה האחוריות, בנוסף אני סובל בערך כ6 שנים גם כן מדלקות כרוניות בגרון בלא שום הסבר רפואי הגיוני (עפ"י הרופאים). האם יש קשר בין הדברים? והאם ע"י עקירת 2 שיני בינה אלו ישנה אפשרות שתופעת הדלקות בגרון תיפתר גם כן? או שאין קשר לחלוטין בין 2 הדברים? אודה על תשובתכם , הסובל

11/07/2007 | 12:37 | מאת:

שלום רב, לא ידוע על קשר בין הדברים. אך אם יש דלקות בשיני בינה באופן קבוע ממליץ על יעוץ להוצאתן.