דלקות שיניים בהיריון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/07/2007 | 04:57 | מאת: לי

יש לי מס' שאלות- 1. האם ניקוי אבן אצל שיננית בזמן ההיריון יכול לרפא את דלקות השיניים שיש לי? 2. האם אני יכולה לעבור טיפול כזה בחודש שמיני להיריוני? 3. האם מומלץ להשתמש בשטיפות לפה באופן קבוע בזמן ההיריון? יש לציין שאני משתמשת כרגע בתארודנט לדלקת אבל נאמר לי שאפשר להשתמש בזה רק באופן זמני כ- 14 יום.

02/07/2007 | 04:59 | מאת: לי

04/07/2007 | 14:07 | מאת:

שלום רב, 1. כן. 2. ניתן בכל זמן בהריון, למרות שהזמן הנוח ביותר הוא בטרימסטר השני. 3. לא ממליץ על שימוש בחומר בהריון אלא על ניקויי שיננית וצחצוח טוב.