בעיות בשיני הבינה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/06/2007 | 19:37 | מאת: ענבל

שלום רב, שמי ענבל ואני בת 27. מזה כ5-6 שנים אני סובלת משיני בינה תחתונות שמנסות לבקוע ללא הצלחה. בחודשים האחרונים אני סובלת במיוחד מכיון שהשינים הצליחו לבצבץ על פני שטח החניכיים אך לא יצאו לגמרי , מה שגורם לי לדלקות באיזור זה. ייעצו לי לבצע עקירות כירורגיות בכדי לפתור את הבעייה לתמיד, אך אני מעדיפה להמנע מכך. האם יש פתרון נוסף - קל יותר ? תודה, ענבל.

28/06/2007 | 11:36 | מאת:

ענבל שלום, ברגע שהשן חצי בחוץ ועם דלקות חוזרות- אין ברירה אלא לעקור אותן.