שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/06/2007 | 04:25 | מאת: טל

שלום לרופא.. יש לי שתי שאלות...האם זה טבעי שלפעמים אני מרגישה גירויים בחניכיים שליד אחד הכתרים? ומה גורם לכך? ואם יש אוכל מסויים שגורם לגירויים בחניכיים שאלה שנייה: אני מרגישה לפעמים את הדופק באחד הכתרים, פניתי לרופא שלי והוא אמר שזה מהעצבים שבחניכיים שלידו וזה טבעי האומנם? ולמה אני לא מרגישה דופק בשאר השיניים.. תודה רבה

20/06/2007 | 12:10 | מאת:

טל שלום, לעיתים הסימנים הללו יכולים לכוון לתחילתה של בעייה מסביב לכתרים (כתרים עמוקים מידי בחניכיים או תחילה של כיס וכו'). ממליץ על בדיקה ומעקב ע"י מומחה לחניכיים.