ניתוח לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/06/2007 | 09:17 | מאת: דפנה

שלום לד"ר לפני כ-6שנים הושתלו לי כל החיך העליון וחצי התחתון אני בת 53 לאחר שנים של טיפולים. היום 6 שנים לאחר 12 שתלים יש לי נסיכת חניכיים עליונה בשני הצדדים הומלץ לי להשתיל עצם מאחר והשתלים חשופים. .מה מידת הצלחחה של שתילת העצם ולכמה זמן זה יכול להחזיק? תודה

20/06/2007 | 11:35 | מאת:

דפנה שלום, הטיפול בשתלים שנחשפו הוא בעייתי ועם סיכויי הצלחה לא מרשימים. יש מעט מקרים המדווחים בספרות. הטיפול שהוצע לך הוא טיפול אפשרי אך חשוב שתדעי שלא ניתן להבטיח 100% כיסוי ולרוב זה לא קורה. ניתן לחשוב על הוצאת השתל/ים הבעייתיים אסתטית ולהוסיף שתלים חדשים במידת הצורך.