האם דלקת חניכיים?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/06/2007 | 22:32 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 33. לפני כחודש בערך עברתי ניקוי שיניים ע"י רופאה. לפני מספר ימים הרגשתי שמזון נכנס לי בחניכיים, בשן תוחנת תחתונה. כעת יש לי רגישות ומעט כאב בחניכיים, מתקשה ללעוס בצד שמאל, ומעדיפה ללעוס רק בצד ימין. האם עלי לגשת לרופאה? או אולי לקנות מי פה? האם על פי התאור שלי מדובר בדלקת? מה הסימנים לדלקת? תודה מראש מיכל

13/06/2007 | 13:05 | מאת:

מיכל שלום, ממליץ שתפני לרופאה המטפלת לראות אם יש לך מחלת חניכיים ולטפל בהתאם. יתכן וזו רק רגישות ללא דלקת שתעבור בעזרת משחת-שיניים לשיניים רגישות. הסימנים לדלקת כוללים: אודם, נפיחות דימומים, כאבים וכו.