דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/05/2007 | 15:30 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 21, סובלת מדלקת בחניכיים, הכל התחיל מזה שרופא שיניים שביצע לי סתימה פשוטה בשן קדמית וגרם לתזוזה של העצב..וכרגע אני כבר שלוש שנים אחרי טיפול שורש וכתר(כמובן שאצל רופא אחר), אך הדלקת רק מתגברת לי. ניסיתי לקחת כדורים נגד דלקת כמו "מוקסיפן" ולצחצח שיניים עם משחות כמו "מרידול" "טבעקוטן" וכו.. אך הם רק גרמו להקלה קלה ואחר כך זה חזר לי ורק התגבר. לא מזמן הלכתי למומחה חניכיים והיא המליצה לי קודם כל לעקור שיני בינה ולעבור ניקוי חניכיים. רציתי לשאול האם עקירת שיניי בינה היא יעילה, משום ששמעתי שזה לא תמיד מומלץ לעקוב אותם. ועוד רציתי לדעת איזה טיפול אתה ממליץ.. בתודה רבה, ליאת

13/06/2007 | 12:47 | מאת:

ליאת שלום, לעיתים יש צורך בעקירות שיני בינה כי לא יכולים להגיע אליהם בניקוי או שנמצאות בעמדות לקויות או שיש כיסים עמוקים. הטיפול הראשוני מתחיל בניקויים.