נסיגת חניכיים וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/05/2007 | 15:45 | מאת: רונית

שלום אני בת 35 ועקב נסיגת חניכיים בשן עליונה קדמית הרופא המליץ לי על טיפול שורש. יש לי כאבים לחום וקור ומתוק, רופא השיניים אמר שזה בגלל שהשורש חשופה ויש לבצע טיפול שורש. האם זה נכון? הוא אומר שבשלב ראשון יש לבצע חיוד, הוצאת עצב של השן. האם אין דרך להציל את השן/העצב, מלבד טיפול שורש. יש לציין שאני סובלת מכאבים כבר חודשיים. תודה רונית

13/06/2007 | 12:29 | מאת:

רונית שלום, לא עושים טיפול שורש בשביל נסיגת חניכיים בד"כ. ממליץ שתפני למומחה לחניכיים לבדיקה וייעוץ.