האם ניתן לעשות רק כמה שתלים רק במקומות שהכי נראים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/05/2007 | 00:32 | מאת: רמונה.

נשרו לי די הרבה שיניים, בלסת-התחתונה,שאלתי היא האם במצב של נסיגת-חניכיים,יכולים לבצע השתלת-שיניים רק במקומות שהעדר השיניים הכי בולט לעין? בתודה מצפה לתשובה רמונה!

27/05/2007 | 08:14 | מאת: ד"ר ודנאי

השאלה רמונה היא כמה ואיפה. יתכן שאת עומדת לאבד או שאיבדת כבר שיניים נוספו. במיקרה זה השתלה רק באזור הניראה עלולה להיכשל כי הלחץ יפול בעיקר על השתלים

13/06/2007 | 12:07 | מאת:

רמונה שלום, ניתן להתקין שתלים במקומות בולטים אבל צריך להתחשב בכל הסגר בפה כדי שלא יווצר מצב של עומס יתר על השתלים- דבר שיוביל לכישלון. כמו-כן, חייבים להתקין שתלים רק אחרי שטיפלו במחלת החניכיים.