טיפול שיניים בהיריון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

25/05/2007 | 01:22 | מאת: לילך

בבדיקת שיניים שנערכה בשבוע 25 להיריון התברר כי יש לי דלקת חריפה בחניכיים ושן בינה עם חור ענק שאין אפשרות כבר להצילה. הרופאה טענה שהטיפול לדלקת חניכיים הוא ניקוי אבן אצל שיננית ועקירת שן הבינה. שאלותיי 1.האם אין דרך אחרת להוריד את הדלקת חניכיים, עד כמה חשוב הניקוי אצל השיננית? 2. האם כדאי לעקור את שן הבינה עוד בהיותי בהיריון או לחכות לאחר הלידה? (אני באמצע חודש שישי) 3. האם זה נכון שצריך לעקור את שן הבינה ואי אפשר לעשות סתימה (הרופאה טענה שאין מה לתפוס בשן). 4. יש לי קצת ריח לא נעים מהפה ותחושה שיש שאריות אוכל בחניכיים האם זה תוצאה של הדלקת וניקוי יפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב

25/05/2007 | 01:23 | מאת: לילך

מצפה לתשובה בהקדם. לילה טוב

13/06/2007 | 11:42 | מאת:

לילך שלום, 1. הטיפול אצל השיננית הוא הכרחי ובנוסף גם עלייך לצחצח נכון ולהשתמש בעזרים בין-שיניים. 2. ניתן לחכות לאחר הלידה. אם ישנם כאבים ניתן להרוג את העצב ואת העקירה לעשות לאחר הלידה. 3. אם אין מה לתפוס מוטב לעקור. 4. כן.