נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/05/2007 | 20:59 | מאת: ליטל

מהן הפתרונות לנסיגת חניכיים? האם ניתוח הוא האופציה היחידה? מהי העלות של ניתוח כזה (פחות או יותר)? האם ניתוח מבטיח תוצאות לאורך זמן?

22/05/2007 | 08:14 | מאת: דר, גדי ודנאי

ליטל קודם לוודא שאת שומרת נכון על ההיגיינה רצוי להתייעץ עם שיננית בנושא ולעשות הכרות עם חמרים ותכשירי שטיפה מסייעים. לגבי תחליפיםקיימת אופציה של הקצעות שרשים שזה תהליך לא כירורגי אך פולשני יותר מניקוי שיננית רגיל ועוד...תתיעצי עם רופא שיניים

30/05/2007 | 15:28 | מאת:

ליטל שלום, מתחילים עם בדיקה אצל מומחה לחניכיים ואז הוא מתאים לך את הטיפול שאת צריכה כיוון שישנם כמה סוגים של מחלות וטיפולים שונים. בהתחלה את אמורה לעבור "הכנה ראשונית" שכוללת הדרכה לגהות הפה וניקויים. ולאחר מכן בדיקה נוספת ורק אז יוחלט אם את צריכה ניתוחים ואיזה סוג וכו'. אם לא קבלת טיפול דומה תוכלי לפנות ליחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה לבדיקה וטיפול. תוכלי להתקשר בשעות הבוקר לליאת בטל. 04-8542983.