כאב בלסת מתחת לכתר נגוע

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

14/05/2007 | 20:23 | מאת: רוני

בכתר של שן טוחנת למטה יש זיהום בשורשים והיא מועמדת לעקירה,ושמתי לב לאחרונה שכשאני לוחץ על הלסת שמתחת אני חש כאב,האם הזיהום הכרוני שקיים בכתר יכול להקרין כאב ללסת? או שאין קשר

23/05/2007 | 01:55 | מאת: ד"ר גדי ודנאי

סביר מאד שהעניין קשור וחבל על הזמן המבוזבז בינתיים הנזק מחמיר הזיהום גדל הנזק לעצם מתפשט וכשירצה הרופא לתת פיתרון שיקומי יתקשה למקם שם שתל עקב אבדן עצם

30/05/2007 | 11:11 | מאת:

רוני שלום, כנראה שהכאב אכן נובע מהזיהום בשן. אני ממליץ לך לא לחכות ולעקור את השן (אם השן אכן אבודה) כדי למנוע אובדן עצם שחשובה להשתלה לאחר מכן.