מה ההבדל??

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/05/2007 | 18:43 | מאת: רון

סי.טי לסת - מול - סי.טי דנטלי מה ההבדלים בינהם? אם יש לי נגע לא ברור בחניכיים (בין שן 34-35) ועל מנת לשקול כדאיות הוצאתו שכן באזור זה נמצא עצב.. מה עדיף לעשות? לסי טי לסת ניתן לקבל התחייבות במסגרת קופ"ח ואילו לסיטי דנטלי לא מה מהות ההבדל ומה עדיף? תודה!!!

16/05/2007 | 14:07 | מאת:

רון שלום, לא ידוע לי על הבדל בין CT לסת ל-CT דנטלי. העיקר שיהיה CT של האזור. יתכן ובדנטלי ניתן לסמן את העצב ובלסת לא-אבל זה לא חשוב כ"כ באזור 34-35 כי רואים את העצב ברור שם.