השתלת אמדוגיין

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/05/2007 | 14:11 | מאת: קרן

היי, כבר עברתי 4 ניתוחים שהשתילו לי אמדוגיין, כל פעם לרבע פה.. נשאר לי ניתוח אחד, שבו יבוצע ניתוח לשיניים הקדמיות-העליונות והתחתונות. אני יודעת שבתוך הפה כשבוצעה ההשתלה הרופא חתך את החניכיים משני הצדדים.. רציתי לדעת אם במקרה של השתלת אמדוגיין בשיניים הקדמיות הניתוח מבוצע באותה צורה, או שהאמדוגיין מושתל אך ורק בחלק הפנימי של השיניים הקדמיות..

16/05/2007 | 14:03 | מאת:

קרן שלום, בד"כ הוא נעשה באותה צורה אבל לפעמים ניתן לחסוך את הצורך להרים את הרקמה החיצונית (אם ישנם כיסים רדודים שם) בהצלחה