כאב ברווחים בין השיינים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/05/2007 | 01:53 | מאת: חזי

דר יקר שלום יש לי כאב מתמיד של הרווח שתי שיניים בלסת השמאלית בבקשה עזרה :]

16/05/2007 | 14:01 | מאת:

חזי שלום, אני ממליץ שתפנה למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול. תוכל למצא את רשימת המומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים ובאתר של האיגוד הישראלי לפריודונטיה. כמו-כן תוכל לבא לבדיקה וטיפול ביחידה לחניכיים בבית חולים רמב"ם בחיפה. טל. 04-8542983

23/05/2007 | 01:46 | מאת: ד"רגדי ודנאי

בטרם תרוץ לרופא החניכיים גש לרופא השיניים.לעיתים קרובות מקור הכאבים בדחיסת מזון שמצליח לחדור לרווח בקלות ולהיתקע בחניכיים וללחוץ ולגרום לגרוי דלקת מקומית וכאב .רופא השיניים יוכל במקרה זה לסגור את הרווח ולעצור את התהליך ללא ניתוחי חניכיים וכו