פחד גדול מאוד מעקירה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/05/2007 | 20:20 | מאת: חגית בר

יש לי לעקור את השורש של השן ואני מפחדת מאוד אני נמצאת בכללית , האם אפשר לעשות את זה עם גז צחוק כמו שעושים עם ילדים, והאם אפשר "להכריח" רופא לעשות לי זאת . כי כל הרופאים אומרים שהכול יהיה בסדר ולא צריך את גז הצחוק, הם כנראה לא מודעים לעוצמת הכאב הנוראה בזה, למרות שהם רופאי שיניים. בבקשה החזירו לי תשובה בהקדם אודה לכם על כך מקרב לב.

16/05/2007 | 13:43 | מאת:

חגית שלום, אני בטוח שאת יכולה לדרוש שיעשו לך את העקירה עם גז צחוק ויש להם בקופת חולים. תגידי להם שאת דורשת את זה ואת מוכנה לשלם עבור הגז. אין סיבה שייתעקשו !!!

23/05/2007 | 02:09 | מאת: ד"ר גדי ודנאי

חגית עברת פעם איזה טיפול בוודאי.הרדימולך את הנקום.פחדת לרגע מהמראה של הזריקה והנה הכל עבר נירדם והטיפול בוודאי לא כאב. בעקירה אם מרדימים בסבלנות וממתינים מספיק האיזור נירדם ואותו הסיפור ללא כאב. גז צחוק? למה לא אך ך הרדמה טובה קצת סבלנות ואפילו כדור הרגעה או טיפות רסקיו שעה לפני והופ הקסם יפעל