כתם בצילום

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

06/04/2007 | 08:33 | מאת: רונית

בבדיקה שגרתית של ביתי עליה היא מקפידה נתגלה באופן מקרי ואקראי איזשהו "נגע" בין 2 שורשי שיניים בלסת התחתונה הומלץ לה לעשות לזה ביופסיה העניין מפחיד אותי מאוד : א. כיון אני חוששת לפגיעה בשיניים הבריאות ( אין בפיה אפילו סתימה אחת) ב. אני חוששת שאולי בטעות יפגע איזשהו עצב באיזור (איך יודעים היכן עוברים העצבים??) ג. הנגע הזה לא מפריע לה בשום צורה ובטעות לחלוטין גילו אותו. אני מניחה להרבה אנשים יש נגעים שאינם יודעים עליהם כלל... ---> לכן מה חשיבותה של בדיקה פולשנית ומכאיבה ומסוכנת זו? והאם יש דרך אחרת ונוספת לשלול ממאירות ??? לתשובתך אודה מאוד שכן אני מאוד מודאגת...

25/04/2007 | 12:50 | מאת:

רונית שלום, אני מתנצל שלא עניתי קודם על שאלתך. תוכלי למצא את תשובתי בפורום הזה כמה שאלות קודם.