פצעים מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

13/03/2007 | 23:03 | מאת: מירה

שלום לפרופ' מכטיי, מתחת ללשון מופיעים פצעים גדולים ורחבים המכוסים במוגלה, הלשון עצמה נראית פצועה עם כתמים, וכל האיזור הלשון מאד רגיש. כמו כן בלוטות הלימפה משני צידי הצוואר מתנפחות. מה עלי לעשות ? למי לפנות ? איך אפשר להקל על המצב ? בתודה על תשובתך. מירה

21/03/2007 | 12:08 | מאת:

מירה שלום, זה נשמע כמו מחלה ויראלית, ניתן למרוח ולהרגיע את המקומות ע"י משחת אורקורט E או דומים. במידה ולא עובר תוך שבוע- 10 ימים, ממליץ לפנות למומחה לרפואת הפה.