פצעים בחלק הפנימי של הלחי ובלשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/02/2007 | 10:44 | מאת: רונית רותם

שלום רב, מזה כמה חודשים אני סובלת מפצע שנצא בדיוק בנקודת המנשך של שהשיניים האחוריות בפה. רופא השיניים טען שזה יעבור. בינתיים זה רק מחמיר. בנוסף, באותו צד של הפה התחילו לי כאבים חזקים בלשון. תחושה של פצעים. זה נראה כמו "אכילות" קטנות בלשון. צחצוח השיניים בצד זה של הפה מכאיב לי גם בחניכיים. שאלתי: לאיזה רופא עלי לפנות? רופא שיניים או רופא עור וכו'? אני מאד סובלת. ביומיים האחרונים אינני יכולה לאכול מרוב כאבים. תודה, רונית

21/02/2007 | 12:40 | מאת:

רונית שלום, ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים (פריודונט)בזמן שישנם פצעים לבדיקה וטיפול. ניתן לפנות ליחידה לחניכיים לליאת: 04-8542983