נפיחות בחניכים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/01/2007 | 18:24 | מאת: חגית

אני בת 29 מובטלת גרה בנתניה סובלת מניפחות בחניכים כבר חודשים ממש כיאלו יש לי כדור בתוך הפה ואני הסתכלתי ורואים שזה החניכים אבל אין לי כסף לטפל האם יש מרפאות שעושות טיפולים בחנים

23/01/2007 | 18:37 | מאת: נטלי

שלום לך!! כמעט בכל קופות חולים ניתן לעשות טיפול אחד לשנה בחינם!! את צריכה לבדוק זאת. והאמת אני לא שמעתי על מרפאות שעושות טיפולים בחינם

26/01/2007 | 12:26 | מאת:

חגית שלום, ישנם ערים שבהם מחלקת הרווחה מפנה לרופאים שעושים טיפולים חינם, פרט לכך אני לא מכיר.