פצע מוגלתי בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/12/2006 | 20:55 | מאת: פזי

יש לי פצע מוגלתי בחניכיים שהוא לא כואב בכלל הוא עגול מלא מוגלה כל פעם שאני לוחצת עליו יוצאת מוגלה, כבר יותר מדי זמן הוא שם, צבע אדום מאד מוזר שהוא דוקא שם... האמת קצת מבוהלת זה לא עובר מה זה יכול להיות?

08/01/2007 | 00:40 | מאת: טל

לא כדאי להזניח את זה הזיהום יכול לעבור ולבגיע חס וחלילה למוח או ללב צריך ללכת לרופא שיוציא את הזהום מתחת לחניככים ויבדוק מאיפה זה בא

15/01/2007 | 23:19 | מאת:

פזי שלום, זה נשמע כפיסטולה, כלומר כפצע מוגלתי המפריש דרך החניכיים. כנראה ממקור של שן. ממליץ על פנייה לרופא השיניים שלך לבדיקה וטיפול.