דלקקת חניכיים סביב שתל

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/12/2006 | 17:47 | מאת: רינה

השתל בפי כ 6 שנים. לאחרונה סובלת מכאבים באזור השתל בחניכיים באזור. יש דעות חלוקות של הרופאים לגבי הוצאת השתל. יש המצדד ויש המתנגד. אני מקבלת ארדיה אגב והוצאת השתל לא בטוח שאפשר להשתיל שתל אחר (השתל מחזיק גשר האם יתכן ושתל גורם לדלקת חניכיים?? האם הוצאת השתל תרפא את דלקת החניכיים?? הכאבים סטאטיים ומאד מציקים אגב. מה תציע??

25/12/2006 | 00:36 | מאת: שאלת המשך

יש לי נפיחות בין הלסת ללחי שמאד מציקה לי ביום חמישי אגש לרופא שלי. בינתיים אילו כדורים יכולים הקל על הכאב??(אלגליזין אופטלגין נרוסין לא ממש עוזרים) יש כדורים חזקים יותר כדי שידכאו את הכאב הנורא הזה??

26/12/2006 | 02:20 | מאת: ועוד.......

אני מרגישה שהשפה והסנטר נרדמים לי (כמו אחרי הזרקה.)במיוחד בלילה. מה זה יכול להיות??

17/04/2008 | 12:23 | מאת: לי

ד"ר שלום לאחרונה אני סובלת מאפטות בחלל הפה לפני יומיים צמחו לי שתיים אחת על הלחי הפנימית ואחת במקביל לה על החניכיים מתחת לשיניים עכשיו יש לי גם דלקת חניכיים במקום.. יש קשר בין השניים?

17/04/2008 | 12:23 | מאת: לי

אין לי שתלים ואני בת 22