נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/11/2006 | 11:14 | מאת: שלומית

אני רואה שהתחילה אצלי נסיגה בכמה שיניים מה ניתן לעשות בכדי לטפל ואו לגרום לזה להפסיק להתפשט לשאר השיניים? אני מודאגת אני מצחצחת 3 פעמים ביום שיניים מעשנת 3 סיגריות ביום אוכלת מתוק במידה אולי חלק מהדברים הללו גורמים לי לנסיגה? בכלל מה יכולות להיות עוד סיבות? אודה מאוד על התייחסותך

15/01/2007 | 22:17 | מאת:

שלומית שלום, נסיגות חניכיים לא נגרמות ביום אחד ויש מס' סיבות לנסיגות, כגון: דלקת,צחצוח אגרסיבי, עמדה לקוייה וכו'. לא להילחץ, אבל ממליץ לך לגשת למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול(אם יש צורך). לא בכל נסיגת חניכיים יש צורך לטפל.