שאלה על שתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

22/11/2003 | 14:49 | מאת: יוסי

שלום לפני כשנה הושתל לי שתל בלסת התחתונה לאחר מספר חודשים עברתי חשיפה. הייתי אמור לחזור לרופא השיניים שלי לעשות מבנה וכתר אבל בגלל משבר כספי שהיה לי לא יכלתי לעשות כן. שאלתי האם בזה שלא עשיתי את המבנה והכתר בזמנו גרמתי לעצמי נזק או שזה בעצם לא שינה דבר? תודה

27/11/2003 | 00:32 | מאת: ד"ר צבי גוטמכר מומחה בשקום הפה

יוסי כתב/ה: > > שלום לפני כשנה הושתל לי שתל בלסת התחתונה לאחר מספר חודשים > עברתי חשיפה. > הייתי אמור לחזור לרופא השיניים שלי לעשות מבנה וכתר אבל > בגלל משבר כספי שהיה לי לא יכלתי לעשות כן. > > שאלתי האם בזה שלא עשיתי את המבנה והכתר בזמנו גרמתי > לעצמי נזק או שזה בעצם לא שינה דבר? > > תודה > שלום יוסי ברמת השתל כנראה שלא נגרם נזק שכן השתל לא הופעל ( לא בוצע כתר ). אם אכן יש בעיה כל שהיא בשתל, כנראה שבעיה זו לא בגלל אי בצוע הכתר. ברמת המשנן יתכן והשיניים הסמוכות או הנגדיות לשתל זזו והמרווח השתנה. דבר שיכול לגרום לבעיות בשקום שתל זה. רופא השיניים שלך יוכל לאבחן מצב שכזה. רצוי לשקם שתל זה . בהצלחה בשיקום השתל.

מנהל פורום טיפולי שיניים