מה הסיבה לגן צהבהב בשיניים?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/10/2016 | 16:43 | מאת: טום

שלום מה הסיבה שלחלק מהאנשים יש גוון לבן יפה, ולחלק צהבהב (גם אצל לא מעשנים)? האם זה עניין של גנטיקה? זה משהו שמשתנה במשך החיים? האם זה קשור לכך ששכבת הדנטין היא צהבהבה ושכבת האמייל לבנה, ובגלל צחצוח שיניים האמאייל נשחק ואז מממילא רואים את הצהוב? יש דרך למנוע את זה? והאם קיים משהו בעולם שיכול לחדש ולבנות את שכבת האמייל? תודה

01/11/2016 | 18:24 | מאת: ד"ר אילן לוי

לטום, זה אכן עניין גנטי וכפי שאמרת תהליך שקורה לאורך השנים. אין אפשרות להצמיח את האמאיל מחדש אבל לעבור טיפול של הבהרת שיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים