כאבים אחרי סתימה וסד לילה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

23/09/2016 | 17:43 | מאת: לי

האם מי שמשתמש בסד לילה צריך להחליף סד אחרי שהוא עובר סתימה? לפני כשנתיים התחלתי להשתמש בסד לילה, כי אני מהדקת שיניים בשינה. אחרי חצי שנה עברתי סתימה עמוקה. מאז יש לי כאבים בשן עם הסתימה החדשה מדי פעם. הייתי בכמה ביקורים אצל רופא שיניים מאז אותה סתימה שעשה צילומים ואמר שאין שום בעיה והכל בסדר. למרות זאת יש לי כאבים בשן. האם יתכן שזה בגלל שהסד כבר לא מתאים למבנה השן עם הסתימה החדשה?

05/10/2016 | 09:53 | מאת: ד"ר אילן לוי

ללי, אם יש כאבים זאת אומרת שיש בעיה. קרוב לוודאי שאינה קשורה לסד

מנהל פורום טיפולי שיניים