הלבנת שיניים בLEB -יעיל? מסוכן?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/07/2016 | 19:10 | מאת: יונתן

היי ד"ר מה אתה אומר על הלבנת שיניים באמצעות לד? הבנתי שזה כמו לייזר? במרפאה אומרים שלא ( סמייל קליניק בראשון) הציעו לי דרך קופת חולים הלבנה ב1000 ש"ח אבל טוענים שמדובר בהבהרת שיניים לא הלבנה -ושלא ממש יהיו תוצאות (מדובר בסדים לכמה חודשים לא טיפול חד פעמי) יש לי שיניים מאד יפות (המבנה) ובשנתיים האחרונות אני ממש מתבאס כי הן הפכו צהובות , כנראה מקפה (אני לא מעשן) ורדבולים בימי שישי.. מה ניתן לעשות? הצבע המקורי שלי היה לבן מאד. שיננית לא עוזר ואני מפחד שזה נדבק לי לעד הצהוב... ניסיתי גם מדבקות הלבנה מחו"ל וזה לא עוזר... מה אעשה מה אעשהההההה

22/07/2016 | 12:34 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליונתן, לשתי השיטות; הבהרה בעזרת אור והבהרה ביתית באמצעות סדים, יש יעילות מוכחת. אני מעדיף את השיטה הביתי שהיא הדרגתית. התהליך אינו אורך חודשים. מדובר ב-3 שבועות. היצרן אכן אינו מבטיח שיניים לבנות אלא רק בהירות יותר ביחס למצבן הנוכחי.

מנהל פורום טיפולי שיניים