ג'ל במקום שטיפה לדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/06/2016 | 15:57 | מאת: יוסי

שלום רב. שיננית הפנתה אותי לאחר הטיפול לשטיפה. לצערי (ואולי גם לצערה...) השטיפה לא עזרה לטפל בדלקת חניכיים. הבנתי שיש כל מיני סוגים של ג'ל (כולל טבעיים) שעשויים לסייע. האם ניתן להמליץ עבורי על ג'ל כזה? בתודה מראש!

21/06/2016 | 17:05 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליוסי, אכן קיים ג'ל כזה והשימוש בו מביא תוצאות טובות. לא אוכל במסגרת הפורום להמליץ לך על שם מסחרי אבל בבית המרקחת יוכלו לסייע

22/06/2016 | 00:24 | מאת: יוסי

שוב שלום. הרוקח יכול להציע מן הסתם כמה סוגים. אני שואל כאן מכיוון שאתה רופא שניתן להתייעץ עמו. אז תאמר לי בבקשה מה הג'ל הזה מכיל... אם הוא טבעי למשל... כל מיני אלמנטים שיעזרו לי להבין לאיזה מוצר אתה מתכוון. תודה!

05/07/2016 | 19:04 | מאת: ד"ר אילן לוי

כלורהקסידין דיגלוקונט

מנהל פורום טיפולי שיניים