סתימות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/06/2016 | 09:43 | מאת: שני

ד"ר שלום רב, אתמול עשיתי 2 סתימות צדדיות בשיניים 24 ו26 אחת לבנה ואחת לא. כבר בסוף הטיפול הרגשתי כי השיניים לא יושבות טוב אחת על השנייה(כלומר הלסת העליונה והלסת התחתונה) , הרופא שייף אך לא רצה לשייף את השיניים יותר מידי וטען שיש אופציה שאני מרגישה ככה בגלל ההרדמה. היום אני עדיין מרגישה את האי נוחות הזאת. האם זה צריך להסתדר עם הזמן? או שיש צורך לחזור לרופא? תודה רבה וחג שבועות שמח

10/06/2016 | 12:30 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשני, יתכן שאחד השחזורים מעט גבוה מדי. כדאי להמתין עוד יומיים שלושה ואם ההפרעה נמשכת לחזור למרפאה לליטוש נוסף

מנהל פורום טיפולי שיניים