דימום מהאף לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/05/2016 | 10:59 | מאת: מיכל

שלום, לפני יומיים עברתי טיפול שורש שנמשך כשעה. עשר דקות לפני סוף הטיפול הרגשתי צורך עז להתעטש בזמן שאני בטיפול, הצלחתי איכשהו להתגבר לאחר שפשוף הנחיר השמאלי שבו הייתה תחושת הגירוי. בסיום הטיפול ברגע שהתיישבתי החל לי דימום מהאף- רוצה לציין שאף פעם לא היה לי דימום כזה בעבר! סיימתי חבילת טישו במשך שעה. הרופא ראה ואמר שזה לא בגלל הטיפול. כשיצא הצילום היה נראה כאילו הוא לא חולק איתי משהו. ואני בתגובה אמרתי לו שנראה שהתעלות ממש גבוהות- והוא בשלו שהכל מדוד במדויק והדימום לא כתוצאה מהטיפול. באותו יום וביום אחרי סבלתי מכאבי ראש בצד השמאלי (אותו צד שטופל ), והבוקר קמתי עם רגישות וכאבים בגלגל העין. מה עושים?

01/06/2016 | 16:56 | מאת: ד"ר אילן לוי

למיכל, אם את עדין מודאגת תבקשי מהרופא את הצילום ופני אתו להתייעצות נוספת

מנהל פורום טיפולי שיניים