בליטה גרמית כואבת בחניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

03/05/2016 | 09:15 | מאת: אני

שלום רב בעקבות כאב וכיב שחוזר שוב ושוב בחניכיים עליונות מזה מספר חודשים פניתי לרופא שינים ופה ולסת. הממצא "כיב ועצם גרמית 1 מ"מ" גם כשהכיב עובר לעיתים ממשיך להיות לי כאב בבליטה הגרמית, הרופא אמר שנעקוב אחרי הבליטה. מדוע בליטה גרמית כזאת כואבת בכלל? האם הממצא יכול להספג לבדו בגוף? אודה לכל עיצה מלומדת בנושא תודה!

03/05/2016 | 19:36 | מאת: ד"ר אילן לוי

גם הכיב וגם הבליטה הן צורות שונות של דלקת. הפתרון יהיה כירורגי - לפתוח את החניכיים, לראות במה המדובר ולסלק את הגורם לדלקת.

מנהל פורום טיפולי שיניים