כאב ואנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/04/2016 | 17:07 | מאת: נעמה

נתנו לי אנטביוטיקה לכאב שיניים למרות שכרגע לא רואים כלום לא במבט ולא בצילום אבל ראו ואמרתי שמתפתלת מכאבים התקפים חזקים שגם בלילה העירו אותי ולא נתנו לי מנוח וזו שן שעשתה לי המון בעיות אז מנסים את האנטביוטיקה ונמשיך מה לעשות השאלה אבל עבר כבר יום וחצי ויש הטבה מאוד מינמלית מתי אמור להיות הטבה עם שיפור משמעותי ואם לא תשפיע מספיק למרות שלא ראו כלום מה עוד אפשר לעשות כי אני די בסיום שלמכתר של השן הזאת ולא ברור מה לעשות כשלא רואים כלום והאם יכול להיות שלא יראו בצילום במרפאה וכדאי יהיה לבדוק שוב את כל האיזור במכון לצילום למרות שכבר לפני שנה עשיתי צילומים רודה על תשטבה. תודה.

21/04/2016 | 15:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנעמה, האנטיביוטיקה ניתנה כטיפול נסיוני בהעדר אבחנה. אם בתוך 48 שעות לא הושג שיפור יש לחפש אבחנה אחרת

מנהל פורום טיפולי שיניים