רופא שיניים למטופלת עם חרדות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

12/03/2016 | 17:16 | מאת: ענבל

היי אני ענבל, בת 26. כואבת לי השן ויש לי חרדה מאוד גדולה מטיפולי שיניים. (התחילה לכאוב לי השן אתמול ומאז אני בבכי בלתי פוסק, ולא בגלל הכאב). אני מחפשת רופא שיוכל לשבת איתי להרגיע אותי לפני שהוא יבדוק אותי, ואחרי שהוא יבדוק ולפני\מהלך\אחרי הטיפול. אני בוכה ונכנסת לסטרס מאוד גדול, וצריכה מישהו עם סבלנות ואורח רוח ויכולת להתמודד עם זה. אני בד"כ מאוד מאוזנת ושלווה, אבל חרדה מטיפולי שיניים ברמות קשות מאוד. אשמח לקבל טלפון של רופא שיניים שמתמחה עם פציינטים עם חרדה, אולי אפילו רופא ילדים שיקבל אותי. אפשר להשיב כאן או למייל שלי.

13/03/2016 | 12:02 | מאת: שושי

מאיזה איזור את בארץ ומה המייל שלך? הייתי במצב דומה אולי אוכל לעזור לך

מנהל פורום טיפולי שיניים