שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

31/10/2015 | 09:56 | מאת: יעל

עוד שאלה רציתי לשאול האם אחרי התיקונים והתקנת הסד והתרגלות האם גם התנועות ביום שלפעמים יש לי סימנים שעומדת לשחוק גם ביום מנסה כמה שיותר לשלוט בזה יתרגלו וזה יפחת אחרי התרגלות לסד יהיה שליטה יותר גדולה על התנועות בפה גם ביום ללא סד? ותוך כמה זמן מתרגלים לסד מ2 הסוגים שקיימים ואמור להחזיק בלי בעיות לא יכול ליפול?

04/11/2015 | 10:45 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליעל, אין קשר בין הסד לשחיקה ביום. הפתרון הוא יותר מודעות ויותר ערנות. בעקרון מומלץ סד לילה רך שההסתגלות אליו קלה יותר

מנהל פורום טיפולי שיניים