שיננית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

23/10/2015 | 16:14 | מאת: שאלה

יש לי שתי שיניים חולות. אחת טוחנת עליונה שעשיתי בה טיפול שורש לפני חודשיים ועדיין לא שמתי מבנה. ואחת שצמודה אליה, גם טוחנת, שעוד חודש יש לי תור לטיפול שורש. הייתי אצל שיננית לפני שלושה ימים ומאז יש לי רגישות וכאבים בכל הפה. עד עכשיו סבלתי רק בחלק של השיניים הבעייתיות. ועכשיו כל החניכיים התנפחו לי ונהיו לי פצעים לבנים ואני סובלת מאוד. מתי זה צפוי לעבור לי? ממש מצטערת שעשיתי טיפול

26/10/2015 | 10:32 | מאת: ד"ר אילן לוי

מתיאורך נשמע שמדובר בזיהום של וירוס. הדלקת תחלוף בתוך מספר ימים. ניתן לרכוש בבית המרקחת משחה מרגיעה למריחה על הפצעים.

מנהל פורום טיפולי שיניים