שלום וברכה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/10/2015 | 08:36 | מאת: ש

בת 33 ב-30.7 עשו לי סתימה בשן תחתונה (שן 27 אולי?)הסתימה הייתה מאוד עמוקה.אחרי שבועיים עשיתי שיננית מאז חשתי בכאב מידי פעם ורגישות לקור חזרתי לרופא אמר שחסרה חתיכה בסתימה- השלמתי את הסתימה לפני שבוע(למרות 3 זריקות הרגשתי את הטיפול) ועדיין כואבת לי השן לפעמים,רגישות גדולה לקור,וכאב כשלועסים עליה. רופא שיניים עשה צילום ואמר שהכל בסדר ואם אני רוצה להמתין עוד קצת אולי זה יסתדר או שאקבע לטיפול שורש! מה דעתך? תודה רבה מראש

21/10/2015 | 17:01 | מאת: ד"ר אילן לוי

אני בעד להמתין כי יש סיכוי טוב שהשן תחלים. רק אם בתוך שבועיים מהטיפול האחרון אין ירידה משמעותית ברגישות אפשר לשקול טיפול שורש.

מנהל פורום טיפולי שיניים