סתימה זמנית בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/10/2015 | 22:38 | מאת: אסתר

שלום וברכה, אני אמורה לטוס לסין בעוד כארבעה ימים למשך שבועיים. לפני יומיים התחלתי לחוש בכאב בין שתי שיניים טוחנות בעת צחצוח השיניים ובשתייה קרה (בחמה לא הפריע לי). ניגשתי לרופא שיניים היום והוא אמר שיש לי חור ושם לי סתימה זמנית. עברו כבר כמה שעות ועדיין כואב לי באזור השן.. אני פוחדת שהמצב יחמיר בזמן שאני יהיה בחו"ל, האם יש סיבה לדאגה?

09/10/2015 | 08:46 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאסתר, אם הכאבים נמשכים הבוקר חזרי אל הרופא. אם השן נרגעה ניתן למשוך עוד שבועיים

מנהל פורום טיפולי שיניים