כאבי ראש קשים ובחילות בעקבות טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

03/10/2015 | 23:31 | מאת: דור

לפני כשלשה שבועות עברתי סתימה עמוקה. לאחר מכן התחילו לי כאבים שייחסתי תחילה להשלכות המיידיות והשגרתיות של טיפול ולכן חיכיתי שיעברו ובינתיים נעזרתי בכדורים נגד כאבים. לאחר שבוע פניתי שוב למרפאה לעזרה ראשונה שם הרופא טען שכנראה אין קשר לטיפול השיניים. נתן לי מוקסיביט פורטה לשבוע שגם לא עזר. כעבור כשבוע הגעתי אליו שוב ואז הציע להתחיל טיפול שורש. בשלב זה הוציא את השורש אך לצערי הכאבים והבחילות נמשכו והגעתי עד חדר מיון שם נערך ct בו לא נצפתה כל בעיה. הכאב עדיין לא פוסק (3שבועות מהטיפול) וגם הבחילות. מאד מאד מפריע בתפקוד. יומיומי וגם מלחיץ כי אין לי מושג מה לעשות הלאה. אודה על תגובתך המהירה

07/10/2015 | 17:41 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדור, יש להמשיך את טיפול השורש כי אולי לא הוצא כל החלק הנמקי של העצבים. בענין הבחילות גש לרופא המשפחה

מנהל פורום טיפולי שיניים