כאב בחניכיים באיזור הכתרים.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

03/10/2015 | 10:51 | מאת: יהודית אבידן

יש לי 3 כתרים בצד הימיני של הפה ,2 למעלה ואתד למטה,שנעשו לפני מס. שנים.בחצי שנה האחרונה סובלת מאדמומיות בחניכיים ,וכאב בזמן לעיסה בצד הספיציפי,רופא שיניים הפנה אותי לשיננית ,אחרי כל טיפול התופעה חולפת לחודשיים,ושוב חוזרת,כמו כן נאמר לי שאני סובלת מנסיגת חניכיים.האם כדאי לי להחליף את הכתרים ?

07/10/2015 | 17:38 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליהודית, לעיתים אכן מתפתחת דלקת סביב הכתרים כי הם גורמים לגרוי של החניכיים. אם הכתרים תקינים אין סיבה להחליפם. יש להקפיד על הצחצוח באזור הכתרים ולהגיע תכופות לשיננית

מנהל פורום טיפולי שיניים