שיניים שבורות בפלטה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/10/2015 | 22:41 | מאת: sun5

שלום, 3 פעמים נשברו לי שיניים בפלה חדשה , פעם ראושנה אחרי חודש בלבד לאחר שהותקנה , ולאחר שתוקן ואח"כ אף נבנתה מחדש נשברו שיניים . היתה לפי פלטה לפני כן 17 שנה ולא נשברה אף פעם שן . רופא השיניים וטכנאי השיניים הסבירו לי שזה קורה ואין מה לעשות . אני ממש מתוסכלת חוששת לאכול ומפחדת ששוב תשבר לי שן . האם הם צודקים או נעשתה כאן עבודה לא תקינה של טכנאי השיניים ? תודה

07/10/2015 | 17:29 | מאת: ד"ר אילן לוי

זה אכן קורה אבל יש גבול. אם זה יקרה שוב כדאי לעבור למקום אחר. אין טעם לפחד לאכול

מנהל פורום טיפולי שיניים