שן מתקלפת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

29/09/2015 | 20:13 | מאת: אלון

שלום רב, מה זה אומר אם השן מתחילה להתקלף? בחלק הקידמי של הפה, אז אחת השיניים (בצידה האחורי) התחילה להתלקף. למעשה הקליפה ניראת בצבע צהבהב, ואילו החלק שנשאר הוא הרבה יותר בהיר ולבן. מה צריך לעשות במקרה זה, ומה זה אומר לגבי השן (וגם השיניים האחרות בפה). תודה

29/09/2015 | 20:16 | מאת: אלון

הערה: מדובר כמובן על שן טיבעית (ולא ציפוי מלאכותי כזה או אחר).

30/09/2015 | 10:30 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאלון, מדובר בעייפות חומר. יתכן שאתה מהדק שיניים בשינה. כדי לעצור את המשך התהליך מומלץ לישון עם פלטה מיוחדת למניעת שחיקת השיניים בשינה הנקראת סד לילה

מנהל פורום טיפולי שיניים