טיפול שורש כן או לא

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/09/2015 | 12:28 | מאת: ליאת

אבל האם נראה שזה טיפול שורש. בינתיים רק ביום לא בלילה כאבים , יש מדי פעם כאבים ספונטנים או גם שממשיכים אחרי מקור הגירוי. כאב קל/בינוני אחרי שתיה קרה/חמה וגם היום התחילו גם כאבים אחרי לעיסה במקום משהוא שלא הכי רך טיפונת קשה יותר זה נראה טיפול שורש או שיכול להיות התסמינים הנ"ל גם יכול להיות בסתימה ? והאם עד שאני אלך יכול להיות עוד נזק לשן חוץ מכאבים יכול לקרות משהוא פיזי בשן כגון שבר וכו...

27/09/2015 | 10:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

לליאת, כל התסריטים שציינת אפשריים. גשי לטיפול

27/09/2015 | 16:46 | מאת: ליאת

האם זה גם שכבר בלעיסה כואב גם זה החמרה/התגברות העששת ויצטרכו שוב לעשות צילום לראות איך התגברה העשדת מלפני חצי שנה ורואים בוודאות ומספיק בצילום במרפאה וחייבים? התיאור וזה שהיה חור לפני חצי שנה לא מספיק יהיה : כאבים ספונטנים ,כאבים בלעחסה ורגישות לחום וקור.

28/09/2015 | 09:42 | מאת: ליאת

התיאור מספיק והסתכלות אם זה כאב שמוביל לטיפול שורש כלומר אפשר גם בהסתכלות לראות אם יש עששת במיוחד שזו בשן קדמית ללא צילומים? ועוד שאלה זה יכול להדביק גם שן ליד?

מנהל פורום טיפולי שיניים