עששת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/09/2015 | 16:29 | מאת: ענת

כנראה שאני צריכה טיפול שורש כי כאבים אחרי קר יותר חם , וכאבים ספונטנים אחרי נגיעה במקום ואו אכילה שלפעמים נמשך הרבה ולפעמים קצת ורק ביום בלילה לא מפריע לי לישון לפעמים יש את הכאב שמציק עד שנרדמת אבל לא מעיר השאלה עד שאלך יש איזה משהוא בהגיינה ואוכל שאוכל לעשות עד שאלך שיבדקו. וזה שיש כאבים ספונטניים אבל לא כל הזמן בעיקר ביום ואחרי נגיעה ואכילה ממשיך יותר אומר משהוא על החומרה של הדלקת ? כי בלילה לא מפריע עדיין ואוכל ךדחות בכמה שבועות או שיכול להתפתח פתאום במהירות? והאם יכול להיות כאב כזה מסתימה שגולתה לפני קרוב לחצי שנה או שבדרך כלל סתימה מגיעה ללא כאב?

24/09/2015 | 19:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

לענת, צחצוח שיניים יכול תמיד להועיל. לא מומלץ לחכות עם הטיפול

28/09/2015 | 22:39 | מאת: ענת

היום חוץ מהכאבים והסימפטומים התחלתי להרגיש טעם רע האם זה קשור לעששת ? והאם כן מה זה אומר שהעששת במצב מתקדם ומפרישה חומרים?

מנהל פורום טיפולי שיניים