עששת ועוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/09/2015 | 10:43 | מאת: איילת

יש לי כנראה עששת שהתפתחה כי כואב ספונטנית ,אם אחכה 3 שבועות _ חודש מה יכול להחמיר במצב כזה? ושאלה שנייה יש לי גם מדידות לכתר אחר אפשר לעשות במקביל עם טיפול השורש באמצע או שזה מפריע למדידות ואיכות בניית הכתר יכול להפריע חוץ מכאבים שיש בשן עם העששת יכול להפריע או שאפשר לעשות אשאל שהרופאה תחזור אבל כרגע בחופשה ורציתי לדעת האם אפשרי?

20/09/2015 | 13:41 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאיילת, בצוע של שני הטיפולים במקביל לא יגרום נזק או הפרעה. אם יש רגישות בשן לא כדאי לדחות את הטיפול

20/09/2015 | 14:56 | מאת: איילת

אולי לא הייתי דוחה אבל רוצה שרק הרופאה שלי שמכירה את כל ההתפתחויות האחרונות תראה אלא אם כן לא אוכל ויכאב בהרבה יותר. אבל קצב המהירות משהתחיל כאב ספונטני יכול להיות מהיר עכשיו פתאום בבת אחת ואיזה כאב עוד חמור יכול להיות אם כבר התחיל מדי פעם כאב ספונטני איזה סימנים הם יותר חמורים?

22/09/2015 | 12:32 | מאת: איילת

אבל יכול להתפתח בכזאת מהירות בהבדל של עד חודש כי בממילא נראה לי שרוב הסיכויים שאצטרך טיפול שורש אם יש כבר כאבים ספונטניים אז מה זה משנה חוץ מכאבים ואם יחמירו אז אגש לקחת מרשם אלא אם יש סיכוי שזה לא שורש אבל כל הסימנים מראים שכן גם כאבים ספונטניים וגם אחרי קר וחם ושלא עובר למרות אחרי דקה זו לא רגישות כי יש לי גם את זה ויודעת מה זה האם נראה לך שצדקת שזה טיפולמשורש וגם מה יקרה בדחייה רק של חודש שבמילא כבר לא טופל כבר קרוב לחצי שנה בגלל טיפולים אחרים ואילוצים אחרים

מנהל פורום טיפולי שיניים